MEGKÖZELÍTÉS

Mi a megközelítésünk? Mit várhat el tőlünk? Az alábbiakban felsoroljuk számos fontos valaszt.

Speciális alkalmazások vagy regisztráció az adatbázisunkban
Ha megfelelő munkát lát a honlapunkon, kérjük azonnal jelentkezzen. Ha úgy ítéli meg, hogy alkalmas a munkára, kapcsolatba lépünk Önnel a kiválasztási eljárás megkezdésével. Ha nem talál megfelelő munkát, kérjük, regisztráljon adatbázisunkba. Ha megfelelő munkát találunk, kapcsolatba lépünk Önnel.

Kiválasztási eljárás
Tegyük, amit mondunk, és ugyanazt várjuk el az alkalmazottaktól is . Felveszi velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az Ön kívánságait és elvárásait. Együtt egyértelmű megállapodásokat teszünk. Tudni fogja, mit várhat el tőlünk, és tudni fogjuk, mit kell nekünk ajánlani.

Közlekedés és szállitas
Ha megállapodásra jutunk, a következő lépés az Ön számára, hogy Hollandiába utazzon. Mi szervezünk egy transzfert a repülőtérről Hollandiába. Attól a naptól kezdve, amikor elkezdesz dolgozni, mi gondoskodunk a szállításról és munkáról. Ez a szállítás ingyenes.

A szállásköltséget csak a munkanapokon fizeti. Soha nem fog fizetni a hétvégén. A szállásunkban minden bérlőnek saját hálószobája van. A park adminisztratoraval napi 24 órában kapcsolatba léphet problema esetén.

Gyakorlati segítség
Segítünk Önnek munkájának adminisztratív szempontjaival kapcsolatosan és Hollandiában maradni. Helyi szupermarketbe valo szállítasarol gondoskodunk. Szükség esetén orvoshoz vagy fogorvoshoz tett látogatáskor Önt elkísérjük.

Kapcsolat lehetséges 24/7
Mindig képes lesz vészhelyzetben felvenni velünk a kapcsolatot a tervezési osztály mobil (06) számával. Ha sürgősségi orvosi ellátásra van szüksége, hívja a 112-et.